В пиесата на нашата омраза
отдавна пуснаха правостоящи!...
И все отвън напират на талази
любопитни, със очи искрящи...
На сцената съседна, в прашна зала,
в сумрака на човешкото съмнение,
най-верните поклонници събрала,
Любовта танцува във забвение...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени