Любов Интернетска
Запознаха се момче и момиче в... Интернет!
Той ù написа любовен сонет!
Макар че не се познават реално,
те си пишат, обичат се виртуално!
"Любими, скъпи" - му казваше Тя,
изпрати му снимка от някога.
Той пък, красив като Аполон,
посещавал редовно фитнес салон.
И ето - решиха да се видят на среща,
желание взаимно, една случка гореща!
В парка сред зелена красота се видяха.
Видяха се, но не се познаха!
Момичето от снимката - сякаш след пълна промяна.
А той направил фотошоп, замяна.
И лъсна цялата им Измама,
едно разочарование за двама!
А Любовта е толкова Обикновена,
да е Истинска, Реална и Споделена.
Това е важно в този Живот:
да няма лъжи и измама никога,
да победи в Човека Човечността!
© Валентин Миленов Все права защищены