16.07.2016 г., 17:33 ч.

Любов Интернетска 

  Поезия » Любовна
682 2 7

                                             Любов Интернетска

 

Запознаха се момче и момиче в... Интернет!

Той ù написа любовен сонет!

Макар че не се познават реално,

те си пишат, обичат се виртуално!

"Любими, скъпи" - му казваше Тя,

изпрати му снимка от някога.

Той пък, красив като Аполон,

посещавал редовно фитнес салон.

И ето - решиха да се видят на среща,

желание взаимно, една случка гореща!

В парка сред зелена красота се видяха.

Видяха се, но не се познаха!

Момичето от снимката - сякаш след пълна промяна.

А той направил фотошоп, замяна.

И лъсна цялата им Измама,

едно  разочарование за двама!

А Любовта е толкова Обикновена,

да е Истинска, Реална и Споделена.

Това е важно в този Живот:

да няма лъжи и измама никога,

да победи в Човека Човечността!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??