Когато първата любов от теб си тръгне,
ти мислиш си, че скоро ще умреш
и нещо счупено остава в тебе вътре,
сълзите не успяваш да ги спреш.
Ти мислиш – няма вече да тече по ноти
животът ти и няма да летиш…
Но дишаш. Тялото ти пак добре работи.
И някак продължаваш да вървиш.
След тази обич ще се учиш да обичаш.
Ще срещаш други ласкави ръце.
За тях ще мислиш и дори към тях ще тичаш,
но първата ще ти е на сърце.
Ще разбереш, че има, има даже много
любов, която ти да споделиш.
Една любов, обаче, в тебе ще остане.
В годините за нея ще болиш.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены