17 сент. 2017 г., 15:38

Любов към България на един мигрант 

  Поэзия » Гражданская
398 1 0

С носталгия помня моята родина,

искам пак да ида там.

Много повече получавам в чужбина,

но далеч от България съм сам.

Че не парите правят човека щастлив,

а това дали в сърцето си красив.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??