17.09.2017 г., 15:38 ч.

Любов към България на един мигрант 

  Поезия » Гражданска
395 1 0

С носталгия помня моята родина,

искам пак да ида там.

Много повече получавам в чужбина,

но далеч от България съм сам.

Че не парите правят човека щастлив,

а това дали в сърцето си красив.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??