12 февр. 2018 г., 23:47  

Любов ли си? 

  Поэзия » Любовная
2111 7 6

Любов ли си, да те удавя с вино?
Ще стигне ли за теб една река?
Да те обичам просто остави ме, 

Скръбта е болест- изправѝ ме на крака! 

 

В Тъгата почерпи ме с чаша вино
и нека в мен кръвта да закипи!
Душата ми със клонка от маслина
я посрещани - да не избяга я вържи.

 

Умора ако чувстваш - не унивай.

Знам, няма път назад към Младостта! 

Ела до мен и чашата наливай, 
вкуси със радост еликсира - Радостта!

© Ангел Милев Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Вино и любов »

6 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??