12.02.2018 г., 23:47 ч.  

Любов ли си? 

  Поезия » Любовна
2107 7 6

Любов ли си, да те удавя с вино?
Ще стигне ли за теб една река?
Да те обичам просто остави ме, 

Скръбта е болест- изправѝ ме на крака! 

 

В Тъгата почерпи ме с чаша вино
и нека в мен кръвта да закипи!
Душата ми със клонка от маслина
я посрещани - да не избяга я вържи.

 

Умора ако чувстваш - не унивай.

Знам, няма път назад към Младостта! 

Ела до мен и чашата наливай, 
вкуси със радост еликсира - Радостта!

© Ангел Милев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??