21 дек. 2011 г., 15:29

Любов нахалост... 

  Поэзия » Любовная
984 0 13

Живеем с теб на бавен оборот,
да бъдем "ние" вече е досада,
и все по стяга брачния хомот -
(раздялата е чакана награда)

И любовта ни като крехко цвете,
във грубите ни длани се прекърши.
Не  стопихме със теб ледовете -
и е студ... (а огнивото свърши)

Тръгваш вече - и в своята слабост
аз преглъщам сълзите (по мъжки),
че обичах... а беше нахалост
и те имах, но само наужким.

© Валерия Иванова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??