ЛЮБОВ, омраза
ли ТЕ наранѝ - та на
тъга си сѝта?...
ЛЮБОВ, омраза
ли ТЕ наскърбѝ - та си
за ОБИЧ скрита?...
ЛЮБОВ, недей СЕ
на омраза вдава... и
опечалява!...
ЛЮБОВ, омраза
се чрез ТЕБ стопява!... ТИ -
превеличава!!!
© Стоян Минев Все права защищены