Jan 16, 2017, 11:01 PM

Любов, недей... 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
290 1 1

ЛЮБОВ, омраза
ли ТЕ наранѝ - та на
тъга си сѝта?...

 

ЛЮБОВ, омраза
ли ТЕ наскърбѝ - та си
за ОБИЧ скрита?...

 

ЛЮБОВ, недей СЕ
на омраза вдава... и
опечалява!...

 

ЛЮБОВ, омраза
се чрез ТЕБ стопява!... ТИ -
превеличава!!!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??