16.01.2017 г., 23:01 ч.

Любов, недей... 

  Поезия » Философска, Гражданска
289 1 1

ЛЮБОВ, омраза
ли ТЕ наранѝ - та на
тъга си сѝта?...

 

ЛЮБОВ, омраза
ли ТЕ наскърбѝ - та си
за ОБИЧ скрита?...

 

ЛЮБОВ, недей СЕ
на омраза вдава... и
опечалява!...

 

ЛЮБОВ, омраза
се чрез ТЕБ стопява!... ТИ -
превеличава!!!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??