31 окт. 2009 г., 19:57

Любов по време на секс 

  Поэзия » Любовная
701 0 2
  • и вятърът на намерението
    и намеренията на вятъра
    са в мен.

    сърфирам.

    разхождам мислите си в моя свят
    в пространството на по-добрите варианти се случвам
    и в калейдоскопа на една реалност
    многомерна
    и дуално огледална
    съм трафикантът,
    който
    кастрира виртуално думи,
    скалпира и калайдисва смисли
    и се ашладисва.

    по гребена на щастието ми скачат цветни зайчета.

    конфетни.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??