Една година отминава,
но друга, нова се задава,
аз вдигам чаша и... Наздраве!
Любов с късмет ви пожелавам!
Да има радост във сърцата!
Усмивки да огряват ни лицата!
Да пращат все слънца очите!
Доброто да посеем във душите!
Весела и сбъдната Нова 2008 година, скъпи приятели!
© Таня Мезева Все права защищены