31.12.2007 г., 15:42 ч.

Любов с късмет 

  Поезия » Друга
921 0 17

Една година отминава,

но друга, нова се задава,

аз вдигам чаша и... Наздраве!

Любов с късмет ви пожелавам!

 

Да има радост във сърцата!

Усмивки да огряват ни лицата!

Да пращат все слънца очите!

Доброто да посеем във душите!

 

 

Весела и сбъдната Нова 2008 година, скъпи приятели!

 

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??