11 мая 2017 г., 13:46

Любов ще си! 

  Поэзия » Любовная
992 2 1

Любов ли си? Или си нещо скрито?
Любов ли си? Или си свобода?
Ако си любов, ела при мене тихо,
за да чуем всяка малка тишина.

 

Любов е нещо искрено и нежно.
Любовта е, знаеш, и доверие...
Казват, любовта, че ще е вечна.
Любов ще си, без второ мнение
!

 

Добрев

© Атанас Добрев Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Свобода, която не уврежда никого, е свобода »

11 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??