May 11, 2017, 1:46 PM

Любов ще си! 

  Poetry » Love
993 2 1

Любов ли си? Или си нещо скрито?
Любов ли си? Или си свобода?
Ако си любов, ела при мене тихо,
за да чуем всяка малка тишина.

 

Любов е нещо искрено и нежно.
Любовта е, знаеш, и доверие...
Казват, любовта, че ще е вечна.
Любов ще си, без второ мнение
!

 

Добрев

© Атанас Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??