11.05.2017 г., 13:46 ч.

Любов ще си! 

  Поезия » Любовна
981 2 1

Любов ли си? Или си нещо скрито?
Любов ли си? Или си свобода?
Ако си любов, ела при мене тихо,
за да чуем всяка малка тишина.

 

Любов е нещо искрено и нежно.
Любовта е, знаеш, и доверие...
Казват, любовта, че ще е вечна.
Любов ще си, без второ мнение
!

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Свобода, която не уврежда никого, е свобода »

11 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??