22 нояб. 2008 г., 15:41

Любов ще търся споделена 

  Поэзия » Любовная
674 1 2

Звездите гаснат в тъмнината,
като свещи умиращи в нощта.
Мъгла стеле се на земята
и скрива нейде любовта.

И питам се сега дали
в живота все така се получава?
Обичаш ли - получаваш сълзи,
съдбата винаги те наранява!

И как да се усмихвам, кажете,
когато сломено е моето сърце?
Дали са виновни мъжете
или аз съм наивно дете?


***


Любов ще търся споделена
в мъглата студена и сива.
Все някъде - във цялата вселена
ще се почувствам и аз щастлива.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • !!! Никога не губи вяра и надежда!
  • Слънце ще изгрее след гъстата мъгла
    и при теб ще дойде скоро любовта!
    Поздравче за стихът!
Предложения
: ??:??