21 февр. 2010 г., 14:35

Любовен дъжд 

  Поэзия » Любовная
642 0 6

Това наистина се случи,
от твоето докосване
започна всичко,
аз не съм на себе си...
Какво ми направи,
че съм в екстаз?

Нашето страдание
докара пороен дъжд,
докосването бе извинение,
аз те чувствам навсякъде,
нашата любов е закодирана
през вековете земни, 
неземни - да бъде вечна... 

А днес ти го казвам аз,
аз ти се възхищавам,
непременно ще бъдеш
верен любим...

Моята тайна - твоята тайна,
аз я разкрих...
Караш моето сърце
да трепти,
нашият копнеж кара облака 
да завали отново...

13.02.10г

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??