15 нояб. 2007 г., 15:39

Любовен копнеж 

  Поэзия
1504 0 10

 

Тя го търсеше в мислите си,
там сред най-розовите мечти.
Очакваше го сред разлистени,
опияняващи, ароматни липи.

Притискаше го плътно в съня,
молеше се отново да е до нея.
Желаеше да го срещне в деня
и за него песен да изпее.

Усещаше как силно я жадува,
как го привлича смеха й.
Колко иска да й се любува,
да гали със длани лика й.

В сърцето го бе приютила,
ревниво го пазеше да е сам.
Нямаше вече такава сила,
която да го изтрие от там.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??