5 окт. 2019 г., 09:59

Любовен рай 

  Поэзия » Любовная, Философская
858 5 3

Той, животът, е път и посока!
Откъснѝ забранения плод!
Полетѝ над земите широки
и отдай се на този живот!

Целунѝ под луната момиче!
Съблечѝ ѝ душата без звук!
Запалѝ небесата и тичай
към сърцето с кънтящия чук!

Приемѝ я – и плаха, и смела!
Избършѝ ѝ сълзите в нощта!
Любовта е врата към предела 
и забита в гърдите стрела!

Останѝ недописана драма,
и къде ще те чакам познай!
Тези дни са подарък за двама!
Аз и ти сме в любовния рай!

Love the way you lie...


 

© Димитър Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??