28 нояб. 2018 г., 13:04

Любовна песен 

  Поэзия » Любовная
358 0 0

 

Изгорях!
Изгорях като факла.
Станах на пепел.
Сега чакам вятъра.
Да ме разпръсне.
До теб да ме докара.
В очите ти да вляза.
На сърце да ти полепна.
В душа да ти остана. 
Изгорях да те гледам
отминаващ като облак
и като дните в календара.
Изгорях! 
Само пепел от мене остана.
Направи сърцето си урна!

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??