28.11.2018 г., 13:04 ч.

Любовна песен 

  Поезия » Любовна
354 0 0

 

Изгорях!
Изгорях като факла.
Станах на пепел.
Сега чакам вятъра.
Да ме разпръсне.
До теб да ме докара.
В очите ти да вляза.
На сърце да ти полепна.
В душа да ти остана. 
Изгорях да те гледам
отминаващ като облак
и като дните в календара.
Изгорях! 
Само пепел от мене остана.
Направи сърцето си урна!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??