5 янв. 2020 г., 23:42

Любовна треска 

  Поэзия » Любовная
1339 1 1

Не знам какво ми стана

Нещо случи се със мен

Любовна лудост ме обхвана

От любов съм сякаш заразен

                         

Хей, момиче, спри, не бягай

Подари ми своя ден

Не се усмихвай, ами давай

Да бъде мигът споделен

 

Не му мисли, гмурни се яко

В любовен флирт или игра

И забрави за всички “Ако”,

Когато дойде вечерта

 

 

29.06.2003

© Деян Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Е, не може така безразсъдно...
Предложения
: ??:??