22 мар. 2007 г., 20:06

любовната раздяла 

  Поэзия
624 0 1
любовта замръкна в този час
когато бяхме заедно у нас
това беше последния удар на моето сърце
а ти отне всичко от мойте ръце
но аз няма да плача повече
а ти така в душата ми ровеше
тръгна да търсиш любовта
която свързваше със смърта
аз ще си намеря друга душа
от нерви кутия цигари ще изпуша

© Жицата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??