22.03.2007 г., 20:06 ч.

любовната раздяла 

  Поезия
625 0 1
любовта замръкна в този час
когато бяхме заедно у нас
това беше последния удар на моето сърце
а ти отне всичко от мойте ръце
но аз няма да плача повече
а ти така в душата ми ровеше
тръгна да търсиш любовта
която свързваше със смърта
аз ще си намеря друга душа
от нерви кутия цигари ще изпуша

© Жицата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??