Юлското слънце ме гали с лъчи,
пали в сърцето ми нови мечти,
горещи пожари има в мойта душа,
огнена лава ми се втича в кръвта.
Знойното лято разпалва мойта палеща страст,
копнея за огнени залези в любовен екстаз,
копнея за изгарящи мъжки очи,
за влюбени устни и сладки мечти.
С целувки горещи да срещам деня,
с палеща нежност да идва нощта,
страсти изгарящи с любим да деля,
в нежна прегръдка да чакам съня.
С любовни крила нека летя,
с тях да достигна далечна звезда,
малко светлина да взема в нощта,
обич и нежност и на Вас да даря.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Все права защищены