Jul 30, 2014, 12:13 AM

Любовни крила 

  Poetry » Love
453 0 0

Юлското слънце ме гали с лъчи,

пали в сърцето ми нови мечти,

горещи пожари има в мойта душа,

огнена лава ми се втича в кръвта.

 

Знойното лято разпалва мойта палеща страст,

копнея за огнени залези в любовен екстаз,

копнея за изгарящи мъжки очи,

за влюбени устни и сладки мечти.

 

С целувки горещи да срещам деня,

с палеща нежност да идва нощта,

страсти изгарящи с любим да деля,

в нежна прегръдка да чакам съня.

 

С любовни крила нека летя,

с тях да достигна далечна звезда,

малко светлина да взема в нощта,

обич и нежност и на Вас да даря.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??