29 мар. 2018 г., 12:48

Любовни мераци хортува 

  Поэзия » Юмористическая, Акростихи
1205 2 9

Лиска, нашата колежка,
юрна се любов да среща,
бръмнало ѝ бе в главата,
огнени стрели да мята.
Вечерта преди неделя,
недомаслената леля,
изтипоса се в салона,
модният, за примадони.
Епилира си краката.
Разкраси си телесата.
Аспирини два си глътна.
Цялата от страст потръпна.
И готова, натъкмена,
хукна Лиска към терена,
обаяние да пръска

романтично. Много дръзка.
Тъй, но стана май беля,
устремената мома,
впрегнала бе любовта,
ала... в своята глава.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??