10 мая 2018 г., 15:41

Любовни върхове 

  Поэзия » Любовная
503 0 0

Любовни върхове


Свидна

 

Прокудена от хиляди измами,
изровили в душата ми следи,
в покоя на мастилените нощи,
улавям нови, падащи звезди.

Те раните в душата са незрими,
но болката от тях не се търпи,
а устните повтарят твойто име,
в очите ми надежда пак ръми.

Пронизват ме отровните съмнения,
разкъсват ме и стари страхове,
но любовта на моето разсъмване,
сама изкачва нови върхове!

Чуваш ли,ти чуваш ли сърцето ми,
камбанен звън във чисти висини?
Нека да сплетеме с теб ръцете си
и пътя до върха да извървим!

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??