8 авг. 2023 г., 00:23  

Любовно обличане 

  Поэзия
205 1 4

Обичам те, но вече се досещаш.

И важна е космическата среща.

 

Очите ни взаимно се обличат

и аз съм най-прекрасното момиче,

 

а ти мъжа, след който всички тичат,

в очите ти защо, защо надничат?

 

Но тичаш ти след мен и размишляваш...

Каква ли е дъждовната жарава?

 

Такава като мен, затуй и спирам,

задъхан си от бързане, намираш

 

на устните ми улицата пряка,

щастлива любовта ми и те чака.

 

На крайчеца на устните червило

смутено те оглежда и е мило,

 

че търси и намира в теб човека,

с такъв човек ще се живее леко.

 

Възторжено, дъждовно и крилато,

с любовен връх и дълго, славно плато.

© Милена Френкева Все права защищены

Исках да ти чета от небето
най-обикновените приказки,
но дъждът
е толкова свръхестествен,
че играе шах с тишината ...
  781  13 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Защото си мечтател и значи си щастлив в мечтите си И пиши, и публикувай, че ми се чете твоя поезия
  • Ах, размечтах се!
  • От тебе тръгна всичко, Бела и ти благодаря от сърце за красивата поезия, която лееш естествено и за вдъхновението
  • Много красиво, Миленче - благодаря ти ...изненадва ме приятно усета ти и тълкуванието
Предложения
: ??:??