...Любовно писмо...
Днес ръцете ми ще бъдат съучастници на безброй неща,
които искам да ти споделя с това мое искрено любовно писмо,
писмо, с което ще излея чувствата си и ще потъна в теб,
с което ще ти отдам всяка причина и радост на моето съществуване...,
ще отдам любовта си към теб, обожаваща те до безкрай...
Днес тези бели листа ще се изпълват с безброй думи - дела за тебе...
безброй редове, безброй поеми, безброй емоции влюбени едни други...
И от мастилото, оставящо следи на масата ще бликне водопад,
който ще изразява всеки миг, всяка секунда, в която мисля и мечтая за теб,
водопад безкрайно създаващ се капка по капка, мънисто по мънисто,
като дъждът, прераждащ живота, като щастието, ден след ден в любовта...,
във всяка една красива дума, превърнала се в безброй луди, но усмихнати дела...
Днес сърцето ми ще пише както никога и както винаги това любовно писмо...!
© Лили Вълчева Все права защищены