Jul 30, 2016, 12:25 AM  

...Любовно писмо... 

  Poetry » Love
295 2 5

...Любовно писмо...

 

Днес ръцете ми ще бъдат съучастници на безброй неща,

които искам да ти споделя с това мое искрено любовно писмо,

писмо, с което ще излея чувствата си и ще потъна в теб,

с което ще ти отдам всяка причина и радост на моето съществуване...,

ще отдам любовта си към теб, обожаваща те до безкрай...

Днес тези бели листа ще се изпълват с безброй думи - дела за тебе...

безброй редове, безброй поеми, безброй емоции влюбени едни други...

И от мастилото, оставящо следи на масата ще бликне водопад,

който ще изразява всеки миг, всяка секунда, в която мисля и мечтая за теб,

водопад безкрайно създаващ се капка по капка, мънисто по мънисто,

като дъждът, прераждащ живота, като щастието, ден след ден в любовта...,

във всяка една красива дума, превърнала се в безброй луди, но усмихнати дела...

Днес сърцето ми ще пише както никога и както винаги това любовно писмо...!

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви от сърце, приятели!
  • Любовта се пише всеки ден...
  • Много, много красиво...!
  • Много красиво любовно писмо!
  • "Днес тези бели листа ще се изпълват с безброй думи - дела за тебе...
    безброй редове, безброй поеми, безброй емоции влюбени едни други...
    И от мастилото, оставящо следи на масата ще бликне водопад,
    който ще изразява всеки миг, всяка секунда, в която мисля и мечтая за теб,"
Random works
: ??:??