Любовно семе
С пепел от рози посипах Земята,
с дъжд от звезди след туй я полях,
полъх ù правят на пеперуди крилата
и там любовта си към тебе посях.
С мечтите си храня благодатната почва,
с чувства горещи след туй я торя
и моля се да ни поникнат в сърцата
от тази обич безброй семенца.
Когато отправила взор към небето
името твое в молитва шептя
и трели любовни ми пърхат в сърцето,
знам, ще сме заедно дори след смъртта.
… И в следващо прераждане с тебе
ще намерим път един към друг,
знак ще ни даде това любовно семе,
засято с много обич днес и тук!
© АнеблА Все права защищены