Feb 4, 2010, 12:26 PM

Любовно семе 

  Poetry » Love
593 0 0

Любовно семе

 

 

С пепел от рози посипах Земята,

с дъжд от звезди след туй я полях,

полъх ù правят на пеперуди крилата

и там любовта си към тебе посях.

 

С мечтите си храня благодатната почва,

с чувства горещи след туй  я торя

и моля се да ни поникнат в сърцата

от тази обич безброй семенца.

 

Когато отправила взор към небето

името твое в молитва шептя

и трели любовни ми пърхат в сърцето,

знам, ще сме заедно дори след смъртта.

 

… И в следващо прераждане с тебе

ще намерим път един към друг,

знак ще ни даде това любовно семе,

засято с много обич днес и тук!

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??