2 июн. 2011 г., 23:18

Любовно терзание 

  Поэзия » Любовная
792 0 0

Болка и самота - искам да избягам от нея сега, 

а ти все повече и повече се приближаваш...  

Спри, боли!!!

А моето сърце не спира да тупти.

Дали е любов или самота, а да живея или да умра.

Кръсотата в теб ме убива сега,

да живея за теб или да умра.

Ти си болка, ти си тъга.

Ти си нещото, което искам сега...

© Веселин Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??