Болка и самота - искам да избягам от нея сега,
а ти все повече и повече се приближаваш...
Спри, боли!!!
А моето сърце не спира да тупти.
Дали е любов или самота, а да живея или да умра.
Кръсотата в теб ме убива сега,
да живея за теб или да умра.
Ти си болка, ти си тъга.
Ти си нещото, което искам сега...
© Веселин Атанасов All rights reserved.