25 авг. 2006 г., 08:42

Любовта... 

  Поэзия » Любовная
1807 1 25
"Обичай ме!" - ми казваш всеки ден.
"Oбичам те!" - повтаряш без умора.
Е, по-щастлива има ли от мен?
Аз най-обичаната съм, безспорно!
И мисля си понякога, дали
възможна е такава обич силна.
С годините минаващи нали
угасва любовта, говорят всички.
А нашата със всеки ден расте -
в годините така разпределена,
че има в пъти и за нашето дете -
красива, истинска и споделена.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??