25.08.2006 г., 8:42 ч.

Любовта... 

  Поезия » Любовна
1802 1 25
"Обичай ме!" - ми казваш всеки ден.
"Oбичам те!" - повтаряш без умора.
Е, по-щастлива има ли от мен?
Аз най-обичаната съм, безспорно!
И мисля си понякога, дали
възможна е такава обич силна.
С годините минаващи нали
угасва любовта, говорят всички.
А нашата със всеки ден расте -
в годините така разпределена,
че има в пъти и за нашето дете -
красива, истинска и споделена.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??