17 июн. 2009 г., 16:08

Любовта... 

  Поэзия » Любовная
987 0 0

Любовта...

 

Любовта е навсякъде... Tя -

във всяко зрънце, в стръкче трева.

От зрънцето жито пораства,

слънцето защото проблясва.


Много любов в него има,

както в нашата прелестна зима -

снежинките бавничко падат

и с много любов ни нападат.


Има любов в светлината -

тя е висш дар на земята

и с нейната луда мягия

приятели аз ще открия.

© КрИсИ Милчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??