Онази сутрин
страниците на тази книга...
дълбочината
на всичко вън и вътре в теб...
обсебено ме
заинтригуваха без свършване...
И беше невероятно
усещането че в тази история летя...
заедно с теб как летим,
но още по - невероятно е чувството
да искам винаги да летиш,
така щастлив, да се усмихваш...
и да се оглеждам в теб...
© Тита Все права защищены