16.01.2017 г., 0:04 ч.  

Любовта... 

  Поезия » Любовна
665 2 4

 

Онази сутрин

страниците на тази книга...

дълбочината 

на всичко вън и вътре в теб...

обсебено ме

заинтригуваха без свършване...

И беше невероятно

усещането че в тази история летя...

заедно с теб как летим,

но още по - невероятно е чувството

да искам винаги да летиш,

така щастлив, да се усмихваш...

и да се оглеждам в теб...

 

© Тита Всички права запазени

Когато обичаме чувството ни обсебва, както и  факта, че именно този човек го провокира в нас, но  също така обичаме, когато не сме обсебени от човека, а от това което споделяме с него и това той да е щастлив и ние да виждаме това негово щастие...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??