2 июл. 2007 г., 23:53

Любовта 

  Поэзия
780 0 3

Любовта

Какво е любовта,
освен една лъжа.
Любовта е красота,
миг на сбъдната мечта.


Обичам те аз
в този час.
За теб дупка бих изкопал
и в нея бих умрял.


Само мечтая
мен сега
ти също да ме обичаш,
но любовта си да отричаш.


Но виждам, че ти
друг обичаш.
И от твойте очи
капят сълзи!!!

© Владимир Симеонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??