30 нояб. 2005 г., 13:42

Любовта 

  Поэзия
1209 0 0
Любовта

Ето я и любовта,
с тихи стъпки пристъпва към мене тя.
Сияеща като звездичка идва
и небрежно се усмихва.

Невинно ангелче е тя,
ангелче слязло от небето.
Още щом се появява
на младите сърцата подлудява!

Тихо им говори думите вълшебни:
"Собич сте дарени,
обичайте се и се веселете,
и посланията ми разнесете!"

© Донка Томицина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??