30.11.2005 г., 13:42 ч.

Любовта 

  Поезия
1204 0 0
Любовта

Ето я и любовта,
с тихи стъпки пристъпва към мене тя.
Сияеща като звездичка идва
и небрежно се усмихва.

Невинно ангелче е тя,
ангелче слязло от небето.
Още щом се появява
на младите сърцата подлудява!

Тихо им говори думите вълшебни:
"Собич сте дарени,
обичайте се и се веселете,
и посланията ми разнесете!"

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??