Чух някой да прекрачва прага...
Нима това си ти?
Отново тръпна в изненада -
очаквам твоите очи.
Усети ме без да виждаш.
Думите изгубих аз сега.
Чувствата дълбоко скрити.
Спотайват се и те в нощта.
Един далечен миг,
разпилял се в безкрая,
напира в моите очи...
Сълзите бликват -
Любовта боли.
© Йоанна Митрова Все права защищены