6.03.2009 г., 22:09 ч.

Любовта боли 

  Поезия
754 0 3

Чух някой да прекрачва прага...

Нима  това си ти?

Отново тръпна в изненада -

очаквам твоите очи.

 

Усети ме без да виждаш.

Думите изгубих аз сега.

Чувствата дълбоко скрити.

Спотайват се и те в нощта.

 

Един далечен миг,

разпилял се в безкрая,

напира в моите очи...

Сълзите бликват -

Любовта боли.

© Йоанна Митрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??