Любовта е цветето, което
разцъфтява като роза в май,
любовта е романтика, морето,
кой отрича този земен рай!?
Любовта е тази чудна магия,
с която сме на седмото небе,
към теб моята обич не крия,
само с теб ще бъда аз добре!
Любовта е моето силно питие,
не ми трябва водка или ракия,
само тя озарява моето битие,
само с нея мога аз да се напия!
© Георги Все права защищены