Oct 11, 2023, 6:36 AM  

Любовта е... 

  Poetry » Love
543 0 0

Любовта е цветето, което

разцъфтява като роза в май,

любовта е романтика, морето,

кой отрича този земен рай!?

 

Любовта е тази чудна магия,

с която сме на седмото небе,

към теб моята обич не крия, 

само с теб ще бъда аз добре!

 

Любовта е моето силно питие,

не ми трябва водка или ракия,

само тя озарява моето битие,

само с нея мога аз да се напия!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??